Masterclass i rekruttering, onboarding og fastholdelse af medarbejdere

Dette èn dags kursus henvender sig til ledere med personaleansvar. Omdrejningspunktet er,  hvordan man rekrutterer, onboarder og fastholder personale. Vi vil sætte fokus på hvordan man sikrer trivsel hos medarbejdere, hvordan man arbejder med motivation og sikrer et godt lærings og udviklingsmiljø i organisationen, både ved introduktionen af nye medarbejdere, samt hos medarbejdere, som har været i virksomheden i længere tid. Kurset er med fuld forplejning.

Dato:

13 november 2023 fra kl. 9-15

Sted: Smedelundsgade 5, 4300 Holbæk

Pris: 2900 kr ex. moms

Masterclass og brush up for ledere med en lederuddannelse

Denne masterclass er for erfarne ledere, som allerede har en ledelsesuddannelse, f.eks en diplomuddannelse i ledelse. Vi vil arbejde praksisnært med hvordan man kan anvende nye ledelsesforståelser i arbejdet som leder og diskutere udfordringer og muligheder i rollen som leder. Der er mulighed for at bringe egne erfaringer i spil og få ny inspiration og sparring på mulige løsninger og handlestrategier. Deltagerne har mulighed for at have indflydelse på temaer de gerne vil gå i dybden med og der vil mellem undervisningsdagene være små opgaver, som lederen skal afprøve og tage med tilbage i gruppen.

Masterclassen varer 3 dage og løber over 6 uger. Undervisningen foregår i Holbæk fra kl. 9-15.

Der er fuld forplejning under hele kurset.

Dato: 18 januar, 29 januar og 12 februar

Pris: 11900 kr ex. moms

Masterclass i Ressourceledelse

Masterclass i ressourceledelse lærer dig som leder, hvordan du bedst støtter op om dine medarbejderes ressourcer og hvordan dine egne ressourcer påvirker dig som leder. Du bliver både klogere på dig selv, som leder og får en forståelse for, hvordan du forvalter din rolle. Ligesom du lærer hvordan du skaber en bæredygtig organisation med glade og tilfredse medarbejdere. Masterclassen har været holdt hos Danske Bank, Nordea, Danfoss, Carlsberg og mange flere organisationer, både i Danmark og udenlands med stor succes.

Dato:

Hold 1: 20-21 November 2023 fra kl. 9-15

Hold 2: 11-12 April 2024 fra kl. 9-15

Pris: 6900 kr ex. moms

Kurset kan bestilles som rekvireret forløb, hvor det bliver tilpasset din virksomhed eller organisation. Kontakt Martin Hartmann for mere information: Martin@knudsenoghartmann.dk

Ledelsesnetværk for mellemledere i sundhedsvæsenet

Ledelsesnetværket er for sundhedsfaglige mellemledere fra kommuner, regioner og private aktører.  Netværket er en mulighed for at få tid og rum, til at sparre med ligesindede og få ny viden og inspiration til, hvordan man kan tackle udfordringer i hverdagen, herunder personaleledelse, organisatoriske ændringer, mistrivsel og stress, rekrutteringsudfordringer m.fl.  Der vil være faglige oplæg fra erfarne undervisere på diplomuddannelsen i ledelse og den sundhedsfaglige diplomuddannelse samt fra det private erhvervsliv. Netværket er et frirum og der er tavshedspligt for alle deltagere, for at sikre tryghed og tillid i netværket. Netværksdialogen tager altid udgangspunkt i deltagernes erfaringer, oplevelser og behov for inspiration og ny viden.

Netværket løber over 8 mdr, med 4 mødegange fra kl. 15-18.00.  Netværket afsluttes med et hotelophold, hvor der indgår fuld forplejning og overnatning. Den afsluttende dag er vigtig for at få etableret varige relationer mellem deltagerne, så netværket bliver forankret.

Første mødegang er i Holbæk. De 2 efterfølgende mødedage afholdes hos deltagerne efter nærmere aftale.

Pris
9900 ex.moms

Ledelsesnetværk for forstandere og pædagogiske ledere indenfor bostedsområdet

Ledelsesnetværket er for pædagogiske ledere og forstandere, som arbejder indenfor specialpædagogikken.  Netværket er en mulighed for at få tid og rum, til at sparre med ligesindede og få ny viden og inspiration til, hvordan man kan tackle udfordringer i hverdagen, herunder personaleledelse, tilsynsbesøg, samarbejde med socialrådgivere og kommuner, forældresamarbejde m.fl.  Der vil være faglige oplæg fra erfarne undervisere på diplomuddannelsen i ledelse og fra det private erhvervsliv.

Netværket løber over 8 mdr, med 4 mødegange fra kl. 15-18.00.  Netværket afsluttes med et hotelophold, hvor der indgår fuld forplejning og overnatning.

Første mødegang er i Holbæk. De 2 efterfølgende mødedage afholdes hos deltagerne efter nærmere aftale.

Opstart 

Netværk 1: d.30 oktober 2023-14 juni 2024

Netværk 2: d.11 januar 2024-6 september 2024

Der er et max. deltager antal på 10 personer i et netværk. Deltagerne skal have mulighed for at danne relationer og udvide deres netværk, og opfordres til at mødes mellem netværksgangene, hvis det giver mening for den enkelte.

Pris
9900 ex.moms

februar, 2024